Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017

Ενδιαφέρουσα εξέλιξη είχαμε στην υπόθεση Πλανητάριου – Αστεροσχολείου στη Σητεία. Όπως αναφέρει σχετικά η ιστοσελίδα του http://104fm.gr/ Στην ημερήσια διάταξη, του δημοτικού συμβουλίου της 29ης/12/2017 υπάρχει πρώτο – πρώτο το θέμα με τίτλο:
Χωροθέτηση πλανητάριου Αστεροσχολείου. Αποδοχή ή μη παραχώρησης έκτασης ιδιοκτησία της Ιεράς Μονής Παναγίας Ακρωτηριανής στην τ.κ. Έξω Μουλιανών.

Έπρεπε να γραφτούν κάμποσα, να ακουστούν διάφορες κουβέντες, να πάρει δημοσιότητα το θέμα έξω από τεχνηέντως στενά πλαίσια της Σητείας, να αποφανθεί η αρμόδια υπηρεσία ότι δεν είναι ξεκάθαρο το ιδιοκτησιακό καθεστώς και δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει εύκολα, για να φτάσουμε στο αυτονόητο: να εξεταστούν και άλλες θέσεις.
Επιτέλους δημοκρατία, ήταν ένα πρώτο σχόλιο που ακούσαμε μετά τη δημοσιοποίηση της ημερήσιας διάταξης του δημοτικού συμβουλίου Σητείας στις 29 Δεκεμβρίου. Και ευχόμαστε αυτή τη φορά και να επικρατήσει η λογική, αλλά και να μην ξαναδούμε σκηνές αντίστοιχες με την παραίτηση της Ντορέττας Τσιριγωτάκη …
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............