Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου με θετικά μηνύματα η διεθνής τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στο Herning της Δανίας

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου η διεθνής τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στο Herning της Δανίας και η οποία άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου. 
Με ιδιαίτερα θετικά μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό και ένα παραπάνω για την περιοχή της Σητείας όπου και εκπροσωπείται απο τον πρόεδρο των ξενοδόχων Σητείας κύριο Γιάννη Κακουράκη και τον δήμαρχο της πόλης κύριο Θοδωρή Πατεράκη.


Η διεθνής τουριστική έκθεση πραγματοποιείται κάθε χρόνο και προσελκύει πάνω απο 60.000 επισκέπτες, εκπροσώπους των σημαντικότερων Τ.Οs και ταξιδιωτικών γραφείων της χώρας, καθώς και με δημοσιογράφους του τουριστικού Τύπου, με στόχο τόσο την προώθηση κοινών δράσεων για την προβολή της Ελλάδας και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που προσφέρει, όσο και τη διοργάνωση Press Trips στη χώρα μας.


Οι επισκέπτες του ελληνικού περιπτέρου εξέφρασαν την επιθυμία τους να επισκεφθούν και φέτος την Ελλάδα, καθώς κατά το 2017 οι Δανοί Τ.Οs είχαν εντάξει στα προγράμματά τους ώς νέους ελληνικούς προορισμούς, τη Σητεία αλλά και το Μεγανήσι Λευκάδας.
Πρόκειται για συμφωνίες που ανοίγουν την ομπρέλα του τουρισμού στην επαρχία Σητείας κάτι το οποίο διεφάνη ήδη με την έναρξη πτήσεων τσάρτερ από tour operators  της Σκανδιναβίας στο αεροδρόμιο της Σητείας.

Με προβολή του φυσικού κάλους της περιοχής και των παραδοσιακών προϊόντων η στόχευση φέτος γίνεται ακόμα σημαντικότερη.
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............