Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

Ο Πολύδωρος και οι καρναβαλιστές του δήμου Σητείας έκαναν όλη την πόλη μια παρέα


Ο Πολύδωρος που είναι στα πόδια γρήγορος, (άλλωστε οκτώ τα έχει), έτρεξε και τελικά έφτασε στον στόχο του που δεν ήταν άλλος απο την επιτυχημένη καρναβαλική παρέλαση και την διασκέδαση του κόσμου.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό στην πόλη της Σητείας διοργανώθηκε το Σητειακό καρναβάλι 2018, με πλήθος κόσμου απο κάθε γωνιά της επαρχίας αλλά και με αρκετούς επισκέπτες απο άλλες γωνιές του νησιού να ζεί απο κοντά τον τρόπο που οι Σητειακοί λένε ΟΧΙ στα προβλήματα ΝΑΙ στην διασκέδαση.
Πρωτότυπες στολές και διάπλατα χαμόγελα απο μικρούς και μεγάλους γέμισαν τους δρόμους της πόλης.
Την παρέλαση άνοιξε "Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ" της Σχολής Χορού "BAILA"
συνοδεύοντας τον ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ, ενώ ακολούθησαν 25 Άρματα, σχολεία, απλοί πολίτες που έφτιαξαν την ομάδα τους, φορείς, και βέβαια η ομάδα του Κρυμμένου Θησαυρού.


Την παρέλαση παρουσίασε ο DJ MAC GRECOR!!! όπου απογείωσε με τις μουσικές του μικρούς και μεγάλους κρατώντας το κέφι σε συνεχή ρυθμό.
Το σημείο εκκίνησης ήταν έξω απο το Αρχαιολογικό μουσείο Σητείας και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες πολύ πρίν ξεκινήσει η παρέλαση τα αίματα είχαν ζεσταθεί αφού οι καρναβαλιστές είχαν πάρει τις θέσεις τους και περίμεναν το σύνθημα για να απογειώσουν την διάθεση.

Η Βέρα Περάκη πρόεδρος του συλλόγου φίλων μουσικής και η Ελένμη Πλατανάκη πρόεδρος της Τ.Κ Σητείας δύο απο τα άτομα που είναι η ψυχή του καρναβαλιού και των εκδηλώσεων πολιτισμού που πραγματοποιούνται στην Σητεία. 


Πλήθος θεσμικών παραγόντων έδωσαν το παρόν στην καρναβαλική παρέλαση .
Ο ( Σερίφης ) δήμαρχος Σητείας κύριος Θοδωρής Πατεράκης συμμετείχε πετώντας στους καρναβαλιστές κομφετί.Ο Ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος και πρώην επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης του δήμου Σητείας κύριος Νίκος Καραμανωλάκης με την σύζηγο του.


Ο Ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος κύριος Χαράλαμπος Λεβεντέρης με την σύζυγο του.


Ο Δημοτικός σύμβουλος της μείζωνος αντιπολίτευσης του δήμου Σητείας και πρόεδρος του συλλόγου φίλων Νοσοκομείου Σητείας κύριος Χριστόφορος Καλαμπόκης με την σύζυγο του


Ο Περιφεριακός σύμβουλος Περιφεριακής ενότητας Λασιθίου κύριος Γιώργος Ζερβάκης με την σύζυγο του.


Το παρόν έδωσε στην Αποκριάτικη παρέλαση και ο πρώην δήμαρχος Σητείας κύριος Νίκος Κουρουπάκης.
Πολύτιμη βοήθεια στην ομαλή διεξαγωγή του καρναβαλιού έδωσαν για ακόμα μια φορά Η Αστυνομία, το λιμενικό, η ΕΔΕΑΚ Σητείας και το σώμα εθελοντών Σαμαρειτών.
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............