Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

Ανακαίνιση της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης


Τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης για την ανακαίνιση της ιστορικής Μονής της Παναγίας Φανερωμένης, ζήτησαν σήμερα οι φορείς της Ιεράπετρας από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια.Στη συνάντηση μετείχαν ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης και η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού.
Να σημειωθεί πως η Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, προχώρησε πρόσφατα στην επικαιροποίησή της μελέτης του έργου συντήρησης, η οποία θα υλοποιηθεί με την χρηματοδοτική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.
Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε αναφορά στην πορεία των έργων της περιοχής που είναι σε εξέλιξη (Γηροκομείο Ιεράπετρας, ανάπλαση φρουρίου Καλέ και συντήρηση οικίας Ναπολέοντα) καθώς και η συνέχιση της ανασκαφής στη νήσο Χρυσή που διεξάγει η Εφορεία Αρχαιοτήτων.
Ο Νικόλαος Παπαδάκης απο το Καρύδι - Ο Μανόλης Καζαμίας - Χασαπλαδάκης - Πρωτοσέλιδα εφημερίδων ............. .............
"/>
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας
Το Φοινικόδασος του Βάι - Το 5ο Μεσογειακό φεστιβάλ - Ο δήμος Σητείας στο ίντερνετ ............. .............
Η μονή Παναγίας Ακρωτηριανής Τοπλού - Το επιβλητικό ενετικό φρούριο Καζάρμα ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ


embed google map embedgooglemap.net