Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Την αποπεράτωση των τοιχίων αντιστήριξης στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Σητείας στην ατζέντα της συνεδρίασης στις 29 Μαρτίου


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβουλίου Σητείας την Πέμπτη 29 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο δεύτερο όροφο του δημοτικού καταστήματος επί της οδού Π. Βαρθολομαίου 9, με πλήθος θεμάτων να υπάρχουν στην ατζέντα της συζήτησης.Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Σητείας διαβίβασε την υπ’αρ. 34/2017 τεχνική μελέτη του έργου:
Αποπεράτωση τοιχίων αντιστήριξης στο γήπεδο ποδοσφαίρου Σητείας, πρ/σμού 380.000,00 € προκειμένου να εγκριθεί η εκτέλεσή του με ανοικτό διαγωνισμό.

Το έργο αφορά στην αποπεράτωση των υφιστάμενων τοιχίων αντιστήριξης, όπως κατασκευάστηκαν από την προηγούμενη εργολαβία με τίτλο « Αθλητικό κέντρο Σητείας ( στίβος και γήπεδο ποδοσφαίρου) » και τα οποία έμειναν ημιτελή λόγω της προβληματικής και εν τέλει διακοπής της χρηματοδότησης του έργου από το ΕΛΛΑΔΑ 2004, καθώς και την κατασκευή του τελευταίου τοιχίου που απαιτείται προκειμένου να αντιστηριχτεί ο στίβος στο συγκεκριμένο τμήμα του.

Συγκεκριμένα θα κατασκευαστούν τα τελευταία 5μ. των υφιστάμενων τοιχίων αντιστήριξης, έτσι όπως έχουν επιλυθεί από την προηγούμενη μελέτη, καθώς και το τοιχίο αντιστήριξης που απαιτείται προκειμένου να καλυφθεί η υψομετρική διαφορά των 12 μέτρων ανάμεσα στην πραγματοποιούμενη εκσκαφή και το επίπεδο όπου χωροθετείται ο στίβος.
Η μελέτη του εν λόγω τοιχίου έχει επιλυθεί το 2010 από μελετητή του υπεύθυνου αναδόχου της προηγούμενης εργολαβίας και αφορά τοιχίο μήκους περίπου 27μ. και καθαρού ύψους 12μ.
Μετέπειτα θα ακολουθήσει η κατασκευή μεταβατικών επιχωμάτων προκειμένου να αποφευχθεί η πρόκληση καθιζήσεων στο εν λόγω τμήμα του στίβου. 

Το έργο είναι γραμμένο στον πρ/σμό (K.A 64-7326.004) τρέχοντος οικον. έτους, από πιστώσεις Π.Δ.Ε. και στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2018.Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............