Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

Συνάντηση Γ. Πατούλη με τους επικεφαλής της Ένωσης Δημάρχων Κρήτης


Τα προβλήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄Βαθμού και οι επικείμενες αλλαγές σε επίπεδο διοικητικής μεταρρύθμισης απασχόλησαν τη συνάντηση του προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Δημάρχων της Κρήτης, Ζαχαρία Δοξαστάκη και Κυριάκο Βιρβιδάκη αντίστοιχα. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, ο Γ. Πατούλης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Ένωσης, υπογραμμίζοντας ότι η μεγάλη εμπειρία και οι γνώσεις τους σε θέματα της ΤΑ θα αξιοποιηθούν στο έπακρο από την ΚΕΔΕ. «Στελέχη όπως εσείς και τα μέλη της Ένωσής σας, με τις δεξιότητες και την εμπειρία σας, μπορούν να αποτελέσουν ουσιαστικούς συνεργάτες και συνομιλητές της ΚΕΔΕ. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις καθώς και σε συνέργειες οι οποίες θα συμβάλουν στην εδραίωση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο οποίος αποτελεί τον εγγύτερο βαθμό προς τους πολίτες», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.Από την πλευρά τους ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης έκαναν γνωστό στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ ότι βασική επιδίωξη της ένωσης είναι η προώθηση και στήριξη του θεσμού της Τοπικής Αυτοδίοικησης και η υποβοήθηση των αιρετών στο έργο τους. Για το λόγο αυτό κατέθεσαν υπόμνημα με συγκεκριμένες προτάσεις συνεργασίας και συνέργειας της ΚΕΔΕ με την Ένωση Δημάρχων της Κρήτης.
Όπως επισήμαναν χαρακτηριστικά, η συνάντησή με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ «μπορεί να αποτελέσει την απαρχή για μία γόνιμη μελλοντική συνεργασία προς όφελος των μελών των ενώσεών της Τοπικής Αυτοδίοικησης, αλλά πρωτίστως των τοπικών κοινωνιών». Η Ένωση Δημάρχων Κρήτης συστάθηκε στις 12/06/2017, αριθμεί 60 μέλη και απαρτίζεται από νυν, και πρώην δημάρχους της Κρήτης. Ο πρόεδρός της Ζ. Δοξαστάξης είναι τ. δήμαρχος Χερσονήσου, ενώ ο αντιπρόεδρος Κ. Βιρβιδάκης είναι πρώην δήμαρχος Χανίων. Αμφότεροι έχουν μακροχρόνια εμπειρία ως μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΕ και ως πρόεδροι επιτροπών της.
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............