Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαίου μια ξεχωριστή εκδήλωση με θέμα «ο Ερωτόκριτος από τον Εθνικό κατάλογο στην άυλη κληρονομιά ανθρωπότητας»


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαίου μια ξεχωριστή εκδήλωση με θέμα «ο Ερωτόκριτος από τον Εθνικό κατάλογο στην άυλη κληρονομιά ανθρωπότητας» 
Ο αντιδήμαρχος Σητείας κύριος Νίκος Λατζανάκης παρουσίασε την εκδήλωση.
Η εκδήλωση στο Πολύκεντρο, αναμεσα στ άλλα περιλάμβανε την καταγραφή της μελοποίησης από τον Ψαραντώνη στίχων του 4ου άσματος για πρώτη φορά.Θα ενισχύσει το φάκελο που θα υποβληθεί . Μαρία Χναράκη , Περιφέρεια Κρήτης , Νίκος Λυγερός,Δήμος Σητείας.

Μια απολαυστική εισήγηση του Νίκου Λυγερού όχι μόνο ενημερωτική αλλά και ενισχυτική της σκεψης και των συναισθημάτων.


Στον χώρο του πολύκεντρου Σητείας ο Νίκος Λυγερός γνωστός στο ευρύτερο κοινό για τον ιδιαίτερα υψηλό δείκτη νοημοσύνης του (IQ). Σύμφωνα με βιογραφικό, που δημοσιεύει ιστοσελίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και εργαζόταν ως επιστημονικός συνεργάτης σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα αυτού, «είναι ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (189 στην κλίμακα Standford-Binet)» και «ένας από τους 50 εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο».Μελωδικά έντυσε την βραδιά ο Ψαραντώνης, και οι τοπικοί μουσικοί Μανώλης Μοσχακης και Γιάννης Λιναρδακης ενώ στα ζάλα του Ερωτόκριτου αναβίωσαν το Λύκειο Ελληνίδων Σητείας.Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............