Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

Τα προβλήματα της περιοχής του Μακρύ Γιαλού τέθηκαν στην συνάντηση του Αντιδημάρχου Βρυγιωνάκη με την Αντιπεριφεριάρχη Λασιθίου Πελαγία Πετράκη

Ζητήματα που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκης με την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κα. Πελαγία Πετράκη.

Κατά την εν λόγω συνάντηση ο κ. Βρυγιωνάκης ενημέρωσε την Αντιπεριφερειάρχη για προβλήματα καθημερινότητας που υφίστανται στην περιοχή της Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού τα οποία χρήζουν άμεσης παρέμβασης καθώς η μη επίλυσή τους εγείρει θέματα ασφάλειας των δημοτών και των επισκεπτών.
Στα προβλήματα αυτά συμπεριλαμβάνονται προβλήματα οδοφωτισμού, οδικής σήμανσης και αποκατάστασης ζημιών από την ανεμοθύελλα που ενόψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου και της αυξημένης κυκλοφορίας που αυτή συνεπάγεται η ανάγκη επίλυσής τους γίνεται πιο επιτακτική. 
Ο κ. Βρυγιωνάκης ζήτησε από την Αντιπεριφερειάρχη να επιληφθεί άμεσα των θεμάτων και να προχωρήσουν τα έργα στη Δ.Ε. του Μακρύ Γιαλού, που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα του δημότη και προωθούν την ανάπτυξη της περιοχής
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 24.00 ΜΕ 02.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ