Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Στο τελικο στάδιο η ολοκλήρωση του έργου "Βελτίωσης Αρδευτικού Δικτύου Τοπική Κοινότητας Παπαγ/δων Δήμου Σητειας"Στο τελικο στάδιο η ολοκλήρωση του έργου με τίτλο "Βελτίωση Αρδευτικού Δικτύου Τοπική Κοινότητας Παπαγ/δων Δήμου Σητειας". εντός της Ζώνης των εργων του Τ.Ο.Ε.Β ανατολικα του οικισμου Παπαγιανναδων.


Στη παρούσα φάση γίνεται η αντικατασταση ,λογω οξειδωσης , των παρακάτω Καταθλιπτικων αγωγών:
1)με HDPE III γενναίας D180 16 atm μήκους 1074 m του αντλιοστασιου Υ1 (Μονοπρινα) 2)με HDPE III γενναίας D160 12,5 atm μήκους 1272 m του αντλιοστασιου Π3 (Άγιος Γεωργιος).
3)με HDPE III γενναίας D160 10 atm μήκους 1195 m του αντλιοστασιου Π1 (Άγιος Φανουριος).
Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 Άλεξ.Μπαλτατζης αρχικού προυπολογισμου
€ 460.000.


Η μελέτη αυτου του έργου ,έγινε με δαπάνη ΤΟΕΒ Παπαγ/δων βαση του σχεδιασμου που ακουλουθουν διαχρονικα οι Διοικησεις του ΤΟΕΒ για εξοικονόμηση νερού και την εξασφαλιση της ομαλή λειτουργία του αρδευτικού δικτύου. 
Η μελέτη ελεγθηκε από Τ.Υ του Δήμου Σητειας και ψηφίστηκε ομόφωνα η υποβολη προτασης από το Δημοτικό Συμβούλιο Σητειας το έτος 2013.
Η συμβολή του Δημάρχου Σητείας κ.Πατερακη Θοδωρη ηταν καθοριστική, με την εμπειρια που διαθετει ,σε όλα τα στάδια σύνταξης ,ωρίμανσης και υποβολής της πρότασης και ένταξη στο Προγραμμα Αγροτικης Ανάπτυξης και για αυτό τον ευχαριστώ διερμηνευοντας ετσι τα συναισθήματα των μελών του Οργανισμού, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση θα επβαρυνονταν με έκτακτη εισφορά το κόστος αυτού του έργου.Τέλος Ευχαριστώ το γεωπόνο του Δήμου Σητειας κ.Σαββιδακη Νίκο για την συμβολη του στην υλοποίηση αυτού του έργου.

Θοδωρής Πετρουλάκης
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............