Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Συγχαρητήρια στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σητείας και τα πληρώματα των ΠΛΣ 148/Λ/Χ Σητείας & ΠΛΣ 138/Λ/Χ Ιεράπετρας.

Σε καλή κατάσταση βρίσκονται οι μετανάστες που εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν στη Σητεία, ανάμεσα στους οποίους ήταν και 8 ανήλικα παιδιά.
Οι μετανάστες είναι σε «καλά χέρια», αλλά αυτό που αναμένεται είναι να ξεκινήσει η προώθησή τους. Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή της είδησης για τον εντοπισμό τους, τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο για τη φιλοξενία τους, με πολύ καλά αποτελέσματα.

Για την επιχείρηση η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σητείας και τα πληρώματα των ΠΛΣ 148/Λ/Χ Σητείας & ΠΛΣ 138/Λ/Χ Ιεράπετρας.
«Πληρώματα, τα οποία απογευματινές ώρες της 03-06-2018 παρόλο τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ανατολικής Κρήτης, ανταποκρίθηκαν άμεσα, εντόπισαν, ακινητοποίησαν και οδήγησαν στο λιμένα Σητείας για τα περαιτέρω, το Ι/Φ IDA Σημαίας Τουρκίας με επιβαίνοντα έναν (01) Μολδαβικής υπηκοότητας (διακινητή) το οποίο μετέφερε και αποβίβασε σε ακτή της θαλάσσιας περιοχής κάτω Ζάκρου εξήντα (60) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαπούς. 
Είναι ιδιαίτερη τιμή για το Λιμενικό Σώμα και την Ένωσή μας η συνέπεια, η συστηματικότητα, η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα, που επιδεικνύουν τα στελέχη των Λιμενικών Αρχών και τα πληρώματα των ΠΛΣ κατά την άσκηση των καθηκόντων τους παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για την πάταξη της εγκληματικότητας», καταλήγει η σχετική ανακοινωση
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 24.00 ΜΕ 02.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ