Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος» την Κυριακή 3 Ιουνίου


Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος» ανακοινώνουν τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 και ώρα 18.00 μ.μ. στο Εργαστήρι Υφαντικής του Συλλόγου στην οδό Καπετάν Σήφη και Πολυχρονίδου 1 (πρώην Λέσχη Αεροπορίας). 


Το Θέμα της Ημερησίας Διάταξης είναι: 
Απομάκρυνση μέλους του Δ.Σ. από το αξίωμα του μέλους του Δ.Σ., λόγω των εντάσεων και της δυσλειτουργίας που προκαλεί στη λειτουργία του Δ.Σ. και την άμεση αντικατάστασή του από τον πρώτο επιλαχόντα κατά τις αρχαιρεσίες. 
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετέχουν όσα μέλη τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις προηγούμενων ετών. 
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίσταται το ¼ των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών (σύμφωνα με το Καταστατικό) που θα έχουν εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο έως τις 18.00. Ώρα προσέλευσης των μελών ορίζεται η 17.30. 
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδιο θέμα Ημερησίας Διάταξης.
Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας 
Ιωάννης Μανιαδάκης Χρυσούλα Περράκη
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............