Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

Ο στόχος της ανακαίνισης 6 θαλάμων νοσηλείας ασθενών της Παθολογικής κλινικής Νοσ.Σητείας

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στο Νοσοκομείο της Σητείας την Πέμπτη 07/06/2018 για τις τελικές λεπτομέρειες της επόμενης μεγάλης δράσης του Συλλόγου μας ,που αφορά στην ανακαίνιση της Α' πτέρυγας της Παθολογικής κλινικής και συγκεκριμένα 6 θαλάμων νοσηλείας ασθενών.


Στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν τα μέλη του Συλλόγου φίλων Νοσοκομείου,  Χριστόφορος Καλαμπόκης , Δέσποινα Λουτσέτη ,Μανόλης Συλλιγνάκης ,από το Νοσοκομείο Σητείας ο Κος Μιχελάκης ,ο Κος Μπελιμπασάκης , η προϊσταμένη της Παθολογικής Κα Μαρία Κουφαλέξη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Σητείας Κος Νίκος Ραπάνης και ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Κος Σουσαμλής ,ο οποίος θα είναι και ο υπεύθυνος επιβλέπων μηχανικός του έργου. Κατά την αυτοψία στους θαλάμους νοσηλείας τέθηκαν και λύθηκαν διάφορα τεχνικά θέματα και έτσι ορίστηκε ως ημερομηνία έναρξης των εργασιών στην Παθολογική κλινική, η Δευτέρα 18/06/2018 με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών  μέσα στον Ιούλιο.


Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ...

Χριστόφορος Καλαμπόκης
Ο Νικόλαος Παπαδάκης απο το Καρύδι - Ο Μανόλης Καζαμίας - Χασαπλαδάκης - Πρωτοσέλιδα εφημερίδων ............. .............
"/>
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας
Το Φοινικόδασος του Βάι - Το 5ο Μεσογειακό φεστιβάλ - Ο δήμος Σητείας στο ίντερνετ ............. .............
Η μονή Παναγίας Ακρωτηριανής Τοπλού - Το επιβλητικό ενετικό φρούριο Καζάρμα ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ


embed google map embedgooglemap.net