Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Παλαικάστρου συμμετείχε στις δράσεις για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος


Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος που φέτος είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση της πλαστικής ρύπανσης και καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ το 1972, με στόχο την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα, ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Παλαικάστρου οργάνωσε με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών δράση για την καταπολέμηση της ρύπανσης από πλαστικά.Ο τίτλος της δράσης ήταν «από το εγώ ως το εμείς , ένα σκαλί ανέβα. Γιατί εμείς οι μικροί μπορούμε να γίνουμε παράδειγμα για τους μεγάλους».
Η περιβαλλοντική εκπαίδευση πρέπει να ξεκινάει από τα πρώτα χρόνια της σχολικής ζωής , η επαφή των παιδιών με το περιβάλλον και η ανάπτυξη της λογικής για την προστασίας του αποτελεί για εμάς προτεραιότητα.
Οφείλουμε να συγχαρούμε την εκπαιδευτικό , κυρία Μαρία Αμυγδαλιού για την πρωτοβουλία, τους γονείς και τα παιδιά για την συμμετοχή καθώς και το προσωπικό του παιδικού σταθμού.


Ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ
Αντιδήμαρχος Σητείας
Λεωνίδας τερζής
Ο Νικόλαος Παπαδάκης απο το Καρύδι - Ο Μανόλης Καζαμίας - Χασαπλαδάκης - Πρωτοσέλιδα εφημερίδων ............. .............
"/>
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας
Το Φοινικόδασος του Βάι - Το 5ο Μεσογειακό φεστιβάλ - Ο δήμος Σητείας στο ίντερνετ ............. .............
Η μονή Παναγίας Ακρωτηριανής Τοπλού - Το επιβλητικό ενετικό φρούριο Καζάρμα ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ


embed google map embedgooglemap.net