Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018

Στους 86 έφτασαν οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Αττική

Βίντεο - φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (Νεκροτομείο Αθηνών) παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος.


Συγγενείς και οι οικογένειες των θυμάτων αλλά και των αγνοουμένων μεταβαίνουν στο Γουδί για να δώσουν δείγμα DNA προκειμένου να πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική έρευνα.

«Ολοκληρώθηκαν οι νεκροψίες - νεκροτομές σε 86 πτώματα», δήλωσε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης το μεσημέρι της Παρασκευής. Η διαδικασία περνά στην αποκλειστική ευθύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των θυμάτων, όπως είπε ο ιατροδικαστής. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η δήλωση του κου Καρακούκη αυξάνει τους νεκρούς κατά δύο, καθώς σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας οι νεκροί ανέρχονταν στους 84.  
Η Πυροσβεστική παρακαλεί τους συγγενείς των αγνοούμενων να προσέλθουν στο αμφιθέατρο του εργαστηρίου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οδό Μικράς Ασίας 75 προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία που πρόκειται να ακολουθηθεί, για την ταυτοποίηση των θυμάτων μέχρι σήμερα, Παρασκευή, στις 20.00.


Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............