Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018

Ψηφίστηκε ξημερώματα Παρασκευής από την Βουλή το νομοσχέδιο για τον “Κλεισθένη”.

Ψηφίστηκε ξημερώματα Παρασκευής από την Βουλή το νομοσχέδιο για τον “Κλεισθένη”.
Βάσει αυτού, οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεξαχθούν με το σύστημα της απλής αναλογικής, ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές, στις 26 Μαΐου 2019 και όπου χρειασθεί β΄ γύρος, στις 2 Ιουνίου. Η επόμενη δε θητεία δημάρχων και περιφερειαρχών, θα είναι τετραετής από πενταετής σήμερα.

Με την μετατόπιση, έτσι, της ημερομηνίας των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών από τον Οκτώβριο του 2019 στον Μάιο, ανοίγει και νωρίτερα η προεκλογική περίοδος, εκτός βέβαια απροόπτου, με ενδεχόμενες και περαιτέρω εκπλήξεις (πρόωρες βουλευτικές εκλογές).
Το αυτοδιοικητικό… κουβάρι στο Δήμο Χανίων, ακούγεται ήδη μπερδεμένο, με την ονοματολογία όσον αφορά τους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου να… “οργιάζει”.
Το ποιος θα φτάσει στο… τέρμα, άγνωστο. Ενα είναι ωστόσο βέβαιο: Η ανάγκη όλες οι δυνάμεις που θα αναμετρηθούν στον αυτοδιοικητικό “στίβο” να παρουσιάσουν προτάσεις προς όφελος του Δήμου μας, προς όφελος της κοινωνίας. Για μία ανάπτυξη “σφαιρική” όπως και αξίζουν τα Χανιά μας.
Ολοι οι υποψήφιοι (άραγε πόσοι;) έχουν όλο το χρόνο να ετοιμάσουν τα προγράμματά τους. Να διαβουλευτούν με την κοινωνία μας, να αφουγκραστούν τα κάθε λογής προβλήματα. Χρειάζεται σαφώς, όραμα, τρέξιμο, και αντοχές!
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............