Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Σαλάτα με άγρια χόρτα της Κρήτης με καρύδια, ξύδι μέλι και γάλα


Υλικά


  • 100 γρ. ραδίκι
  • 100 γρ. σταμναγκάθι
  • 50 γρ. ρόκα
  • 100 γρ. γαλατσίδες
  • 50 γρ. άνηθο
  • 50 γρ. κρεμμύδι φρέσκο
  • 50 γρ. μαϊντανό
  • 50 γρ. ρόδι (καρπούς)
  • 30 γρ. καρύδι τριμμένο
  • 20 γρ. μέλι
  • 20 γρ. ξύδι
  • 20 γρ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα χόρτα, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε μήκος ½ εκατ. Τα ανακατεύουμε όλα.  Χτυπάμε το ξύδι, το λάδι και το μέλι με λίγο αλάτι.  Περιχύνουμε στα χόρτα.  Προσθέτουμε  τους καρπούς απ’ το ρόδι και το ψιλοκομμένο καρύδι.





ΠΗΓΗ: http://www.cretanfoodnews.gr/
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............