Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

Επίσκεψη παιδιών από την «Κιβωτό του Κόσμου» στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο


Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο επισκέφθηκαν την Τρίτη 24 Ιουλίου δεκατρία (13) παιδιά από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου», τα οποία αυτές τις ημέρες φιλοξενούνται στην Ιεράπετρα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Λευκής Νύκτας», που συνδιοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Ιεράπετρας και την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, με τη στήριξη του Δήμου Ιεράπετρας και της ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ.


Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε εγκάρδια τα παιδιά, τα καλωσόρισε στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας και τους μίλησε για την ιστορία και το έργο της τοπικής Εκκλησίας. Αφού συνομίλησε με τα παιδιά και τους συνοδούς τους, τούς πρόσφερε ενθύμια, ενώ δέχθηκε ως δώρο τις ευχές του υπευθύνου της ΚΙΒΩΤΟΥ π. Αντωνίου και παραδοσιακά προϊόντα, που παράγουν και συσκευάζουν τα ίδια τα παιδιά στις εγκαταστάσεις τους στην Ήπειρο.


Τα παιδιά συνόδευε εκτός από τους συνοδούς τους από τον οργανισμό μέριμνας και προστασίας των παραμελημένων παιδιών «Κιβωτός του Κόσμου» ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ. Ευάγγελος Μπινιχάκης, ενώ παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας Αιδεσιμολ. Πρωτ. Ιωάννης Νεστοράκης.

Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............