Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Με την συμμετοχή του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος» το 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού,Παράδοσης και Τεχνών «Στου Κύκλου τα Γυρίσματα»


Ο Προοδευτικός Σύλλογος Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος» συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού, Παράδοσης και Τεχνών «Στου Κύκλου τα Γυρίσματα» που έλαβε χώρα στις 30 & 31 Ιουλίου 2018 στην Κεντρική Πλατεία της Σητείας και διοργανώθηκε από το Πολιτιστικό Αργαστήρι «Δίκτυννα». 

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Σητείας συμμετείχε με την έκθεση υφαντών του Εργαστηρίου Υφαντικής που λειτουργεί τους τελευταίους μήνες στην πόλη μας και με επίδειξη ύφανσης στον αργαλειό από τη δασκάλα του Εργαστηρίου μας, την κ. Μαλαματένια Πλουμή. 


Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό το γεγονός ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε και έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από τον Σύλλογο μας για αναβίωση της Τέχνης της Υφαντικής. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κ. Βεζυράκη και τον Πρόεδρο του «Δίκτυννα», κ. Λεντάρη, για την πρόσκληση και την πολύ ζεστή φιλοξενία τους και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο έργο τους. 
Επόμενη δράση του Συλλόγου μας η θεατρική παράσταση "Η Θυσία του Αβραάμ" σε σκηνοθεσία Μιχάλη Γιαννακάκη στις 6 & 7 Αυγούστου στην Καζάρμα. 
Από το Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος»

Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 24.00 ΜΕ 02.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ