Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018

( Όχι στην αοριστολογία, ναι στην πρόοδο ) η απάντηση του αντιδημάρχου Σητείας κυρίου Δάκη Τερζή στον Νίκο Κουρουπάκη

Ο χορός των διαδικτυακών βελών ενόψει της απόφασης του δήμου Σητείας να αντλήσει δάνειο 2 εκατομμυρίων ευρώ για τοποθέτηση - αντικατάσταση φωτιστικών led σε περιοχές του δήμου, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.
Ο αντιδήμαρχος Σητείας κύριος Δάκης Τερζής σε σχετικό δελτίο τύπου που έστειλε στα Μ.Μ.Ε απαντάει στην ανάλογη επιστολή - δελτίο τύπου του πτώην δημάρχου Σητείας κυρίου Νίκου Κουρουπάκη.Διακρίνω κ. Κουρουπάκη πως  επιμένετε στην ρητορική της αοριστολογίας   ,ως γνήσιος εκπρόσώπος μιας εποχής που έχει παρέλθει ευτυχώς ανεπιστρεπτί .
Από την πλευρά μου σας παραθέτω αριθμούς , μελέτες αποφάσεις και τεκμηριωμένα συμπεράσματα , για τα οποία απλά δεν τοποθετείστε, παρά το γεγονός πως είστε μαθηματικός και θα έπρεπε να κατανοείτε . Προφανώς τα κατανοείτε αλλά ............
Για παράδειγμα , δεν μας είπατε για το δάνειο  υπ.αριθμ. 05/01698/12 από το ΤΠ&Δ  ( το οποίο τώρα κατηγορείτε )των 184.000 ευρώ για δαπάνες μισθοδοσίας με επιτόκιο 7%. Μήπως αυτό το δάνειο για να πληρωθούν οι υπάλληλοι ωφείλεται σε κακοδιαχείρηση ή δυστοκία στις εκτιμήσεις σας ως τότε δήμαρχος;
Για τα δάνεια από τον ίδιο φορέα ( Ταμείο Παρακαταθηκών ) :υπ. αριθ. 05/01698/10 ποσού 76.302.28 ευρώ, υπ. αριθμ.05/01698/13 ποσού 161.400 ευρώ και υπ. αριθμ.05/01698/14 ποσού 49552.63 ευρώ τα οποία δεν εκταμιεύθηκαν και παρόλα αυτά ο δήμος συνέχιζε να πληρώνει δυσβάστακτους τόκους χωρίς αντίκρισμα , σύμφωνα με την έκθεση του ισολογισμού του 2002 τι έχετε να πείτε; μάλλον τίποτα ως συνήθως.
Για το δάνειο με δεκαετή διάρκεια από την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα που όλος τυχαίος συνήφθη από εσάς πάλι το 2002, συνολικής δαπάνης για το δήμο 837.515,53 ευρώ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών , γνωρίζετε κάτι;
Θα είχε βέβαια, ενδιαφέρον να μας πείτε για  την  περίοδο της αντιπαράθεσης για την επιλογή σφαγεία ή συντριβάνι που κόστισε 280.000 ευρω , εσείς προκρίνατε συντριβάνι , μέχρι εδώ καλώς . Δεν μπορείτε όμως να μας εγκαλείτε για τις δικές σας επιλογές.
Παρόλα αυτά άξιο απορίας είναι γιατί δεν ολοκληρώσατε το γήπεδο με τα ΄δανεια των 3.400.000 ευρώ που πήρατε και των 1.500.000 που εγκρίνατε το 2007 για τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Θα ήθελα μια απάντηση ,όχι για εμένα , αλλά για τον Σητειακό λαό.

Τερζης Λεωνιδας 

#το γνήσιο ενδιαφέρον για τον τόπο δεν εκδηλώνεστε όψιμα αλλά είναι διαρκές   

 ( Όχι στην αοριστολογία, ναι στην πρόοδο ) η απάντηση του αντιδημάρχου Σητείας κυρίου Δάκη Τερζή στον Νίκο Κουρουπάκη
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 24.00 ΜΕ 02.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ