Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

Άρχισε προετοιμασία η ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ
Η ομάδα της Σητείας η Νίκη ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Πέτρου Μαρινάκη, του βοηθού του Γιάννη Πασχαλάκη και του γυμναστή Γιάννη Κωνσταντόπουλου. Η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί φέτος να αλλάξει σελίδα και μετά την 3χρονη και πλέον συνεργασία με τον Μανώλη Σπυριδάκη επενδύει πολλά στην προσωπικότητα, τις γνώσεις αλλά και τις παραστάσεις που έχει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και μέχρι πρότινος, τεχνικός των ακαδημιών του ΟΦΗ.


Παράλληλα το Δ.Σ. της ομάδας προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα με ποδοσφαιριστές που θα προσφέρουν το κάτι παραπάνω. Έτσι απέκτησε τον Κλόντι Χατζιάι περσινό πρώτο σκόρερ της πρωταθλήτριας Νεάπολης αλλά και της Α΄κατηγορίας και τον Άγγελο Κουνελάκη που επέστρεψε στην Σητεία και την Νίκη. Δύο ακόμα επιστροφές στην ενεργό δράση είναι του Ανδρέα Μικρόπουλου και του Κώστα Μανουσάκη. Επίσης με την Νίκη προπονούνται 4 ποδοσφαιριστές που αναμένεται να ενταχθούν στο δυναμικό της ενώ από τις ακαδημίες και τον Κεραυνό, θα προωθηθούν 3-4 νεαροί ποδοσφαιριστές δημιουργώντας ένα σύνολο 25-26 ποδοσφαιριστών στους οποίους θα στηριχθεί φέτος η ομάδα. 
Στόχος του προπονητικού τιμ και της διοίκησης είναι η ομάδα να αποδίδει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο και να αποκτήσει νοοτροπία νικητή, κυνηγώντας τη νίκη σε κάθε αγώνα.
Ο πήχης έχει μπει ψηλότερα από πέρυσι τόσο σε αγωνιστικό (προσπάθεια να πρωταγωνιστήσει μέχρι το τέλος) αλλά και σε οργανωτικό επίπεδο (μεγαλύτερο μπάτζετ, καλύτερη οργάνωση) και μένει να δούμε στην πράξη το αποτέλεσμα. 
Ήδη έχουν ξεκινήσει εγγραφές μελών με τον αριθμό να φθάνει τους 100 και εντός της επόμενης εβδομάδας θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας (πληροφορίες για εγγραφές μελών και απόκτηση εισιτηρίων στο κατ/μα ΟΙΝΩ, στο ψητοπωλείο ΚΡΗΤΙΚΟΣ και στο cafe Bar THE WALL).

Καλή σεζόν στην ομάδα της πόλης μας!
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............