Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018

Διευρύνεται η συνεργασία της Περιφέρειας με τα Επιμελητήρια.

Με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανώλη Αλιφιεράκη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συναντήθηκε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Καινοτομίας Έφη Κουτεντάκη, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών που εξελίσσονται για τη Στρατηγική της Έξυπνης Εξειδίκευσης από την Περιφέρεια Κρήτης.
Την ενημέρωση έκαναν η Συντονίστρια Χρυσή Δασκαλάκη και στελέχη της RIS3Crete, ενώ η Αντιπεριφερειάρχης επεσήμαινε πως η συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια Κρήτης και το Επιμελητήριο Ηρακλείου, ενός από τους σημαντικότερους συλλογικούς φορείς επιχειρηματικότητας του Ηρακλείου, διευρύνεται στο πλαίσιο της υλοποίησης της εν λόγω Στρατηγικής.
Σε δηλώσεις της η κα Κουτεντάκη ανέφερε πως «Στο πλαίσιο της διαβούλευσης για τον τομέα της γνώσης οφείλουμε να διαμορφώσουμε το περιβάλλον και τις προϋποθέσεις, αφενός για να αξιοποιηθούν τα ερευνητικά αποτελέσματα προς τόνωση της επιχειρηματικότητας στην Κρήτη, αφετέρου να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το οικοσύστημα καινοτομίας στο νησί. Σε αυτή την προσπάθεια το Επιμελητήριο Ηρακλείου, όπως και τα υπόλοιπα Επιμελητήρια της Κρήτης θα παίξουν καθοριστικό ρόλο».
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 24.00 ΜΕ 02.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ