Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018

Τα συγχαρητήρια του Νίκου Καραμανωλάκη στον πρόεδρο του σ.τ. καταλυμάτων Παλαίκαστρου κ. Κωστή Κοξαράκη


Τα συγχαρητήρια του έδωσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Σητείας κύριος Νίκος Καραμανωλάκης στον δραστήριο πρόεδρο του συλλόγου τουριστικών καταλυμάτων Ιτάνου κ. Κωστή Κοξαράκη, στη ΜΑΔΕΣ αλλά και σε όλους τους διοργανωτές, για την εξαιρετική βραδιά στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε στο Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας.


Η γιορτή τουρισμού στο Παλαίκαστρο αποτελεί πλέον καταξιωμένο θεσμό. Είναι προφανές ότι ο τουρισμός πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικονομική ανάκαμψη και για αυτό, Δήμος και Περιφέρεια πρέπει να βοηθήσουν. Κάνοντας ας πούμε μελέτες για θεματικό τουρισμό ώστε να έχουμε επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με στόχο 365 μέρες τουρισμό το χρόνο. Σύνδεση επίσης με τον αγροτικό τομέα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να στηρίξουμε τα τουριστικά καταλύματα όπως ήδη στηρίζουμε τα μεγάλα ξενοδοχεία! 

Πως; 
Με την προβολή τους στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις που προβάλλουν εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Υποδομές στο Δήμο μας (σύγχρονο αεροδρόμιο, λιμάνι) υπάρχουν ενώ δεν υπήρχαν στο παρελθόν. 


Οφείλουμε να τιμούμε όλους αυτούς που ονειρεύτηκαν και βοήθησαν στην υλοποίηση αυτών των αναπτυξιακών έργων.Οφείλουμε επίσης να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο τουρισμό σε όλα τα επίπεδα. Αναμφίβολα η ανοδική πορεία του θα είναι τότε μονόδρομος.
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 24.00 ΜΕ 02.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ