Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018

Το Ελληνικό Δημόσιο καταβάλλει ενοίκιο, για τα δικά του κτίρια, στο Υπερταμείο

Στο θέμα της καταβολής ενοικίου από το Δημόσιο για τα δικά του κτίρια που έχουν παραχωρηθεί στο Υπερταμείο, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη 101,5 ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη η κυβέρνηση «παραδίδει, ... εν κρυπτώ, στο Υπερταμείο τη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας και μάλιστα το δημόσιο πληρώνει ενοίκιο για τη χρήση των δικών του κτιρίων». Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε τα ακίνητα που εκχωρούνται στην Κρήτη είναι 417, τα 177 στο Ηράκλειο, τα 31 στο Ρέθυμνο, τα 191 στα Χανιά και 18 στο Λασίθι. Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ χαρακτηρίζει σκανδαλώδες το γεγονός ότι το Ελληνικό Δημόσιο καταβάλλει ενοίκιο, για τα δικά του κτίρια, στο Υπερταμείο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.
Ο κ. Αυγενάκης ζητά μάλιστα από όλους τους Βουλευτές της Κρήτης, πέρα από τη δική του κοινοβουλευτική ερώτηση που έχει κάνει από τις 19/9, να καταθέσουν μαζί αίτημα προς το Υπουργείο Οικονομικών να τους ενημερώσει ποια είναι αυτά τα 417 δημόσια ακίνητα στην Κρήτη που έχουν εκχωρηθεί στο Υπερταμείο με πλήρη περιγραφή της θέσης, της έκτασης, της χρήσης, και των λοιπών τους στοιχείων για κάθε ένα από αυτά.
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 24.00 ΜΕ 02.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ