Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018

Συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με τον Υπουργό Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης συναντήθηκε χθές στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Φώτη Κουβέλη.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα, ο Νίκος Ηγουμενίδης έθεσε και συζήτησε ορισμένα κρίσιμα ζητήματα της αρμοδιότητας του Υπουργείου που αφορούν την Κρήτη και το Νομό Ηρακλείου.Ο Νίκος Ηγουμενίδης έθεσε υπόψη του Υπουργού και ζήτησε να εξεταστεί η ιδέα για «λιμάνι του Νότου» έτσι ώστε η Κρήτη να παίξει το γεωγραφικό ρόλο που της αντιστοιχεί στην ευρύτερη περιοχή, αξιοποιώντας τον άξονα Σουέζ-Γιβραλτάρ.

Δεύτερον, ο βουλευτής του Νομού Ηρακλείου έθεσε στον Υπουργό το θέμα του πλοίου για τη μεταφορά ευπαθών αγροτικών προϊόντων, και τρίτον, την επέκταση του μεταφορικού ισοδύναμου στην υπόλοιπη νησιωτική Ελλάδα και ειδικά στην Κρήτη, αξιοποιώντας το διαθέσιμο δημοσιονομικό χώρο.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και με ταύτιση απόψεων, με τον Υπουργό να δεσμεύεται να επισκεφτεί το προσεχές διάστημα το Ηράκλειο.
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 24.00 ΜΕ 02.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ