Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην οδό Μελετίου Μεταξάκη στην Ιεράπετρα με νέα φωτιστικά σώματα, επισκευή πεζοδρομίων, ράμπες ΑΜΕΑ

Στην οδό Πατριάρχη Μεταξάκη Μελετίου όπου ολοκληρώθηκαν παρεμβάσεις, επισκευαστικές εργασίες και εργασίες ηλεκτροφωτισμού βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης μαζί με τον αντιδήμαρχο κ.Μάνο Λουτσέτη, τον ηλεκτρολόγο του Δήμου κ. Βαγγέλη Βαρδάκη και τον εργοδηγό του Δήμου κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη.
Το εν λόγω έργο υλοποιήθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας και συγκεκριμένα αφορά την εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων, την επισκευή των πεζοδρομίων καθώς και για την κατασκευή ραμπών ΑΜΕΑ.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:
«Μετά την ολοκλήρωση των έργων ηλεκτροφωτισμού στην οδό Κύπρου, στο παραλιακό μέτωπο και στη Γρα Λυγιά ήρθε και η αναβάθμιση ενός ακόμα σημείου του Δήμου.
Η συντονισμένη προσπάθεια της τεχνικής υπηρεσίας οδήγησε στην ολοκλήρωση ενός έργου ηλεκτροφωτισμού σε μία οδό που το είχε ανάγκη.
Η οδός Μεταξάκη που για πολλά χρόνια δεν είχε καθόλου φωτισμό διαθέτει πλέον νέα φωτιστικά σώματα. Επιπλέον, οι επισκευαστικές εργασίες και οι ράμπες ΑΜΕΑ βελτίωσαν εμφανώς την προσβασιμότητα του δρόμου.
Συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας με μεθοδικότητα για την περαιτέρω ανάδειξη και αναβάθμιση του Δήμου μας.»

Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 24.00 ΜΕ 02.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ