Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος» σήμερα Κυριακή 4 Νοεμβρίου

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος» προσκαλούν τα μέλη σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση σήμερα Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17.30 μ.μ. στο Εργαστήρι Υφαντικής του Συλλόγου στην οδό Καπετάν Σήφη και Πολυχρονίδου 1 (πρώην Λέσχη Αεροπορίας), με αποκλειστικό θέμα Ημερησίας Διάταξης: Θεώρηση των Βιβλίων του Σωματείου. 
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετέχουν όσα μέλη τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις έως και το 2018.Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίσταται το ¼ των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών (σύμφωνα με το Καταστατικό) που θα έχουν εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σωματείο έως τις 17.30. Ώρα προσέλευσης των μελών ορίζεται η 17.00.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με το ίδιο θέμα Ημερησίας Διάταξης.
Λόγω της σοβαρότητας του θέματος, η παρουσία όλων των μελών του Σωματείου κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου να συνεχιστεί η ομαλή πορεία του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Ιωάννης Μανιαδάκης Χρυσούλα Περράκη
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 24.00 ΜΕ 02.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ