Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018

Η ΕΛ.ΑΣ. διέψευσε σημερινό δημοσίευμα για ευρήματα σε σπίτι πολιτικού προσώπου

Το κεντρικό θέμα για τα 19 εκατομμύρια που βρέθηκαν σε σπίτι πολιτικού προσώπου, της σημερινής εφημερίδας «Δημοκρατία» προκάλεσε την παρέμβαση της Αστυνομίας, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση διάψευσης.

Ειδικότερα, στο σημερινό της κεντρικό δημοσίευμα η εφημερίδα ανέφερε ότι βρέθηκαν 19.000.000 ευρώ σε ακατοίκητο σπίτι πολιτικού στο Παλαιό Ψυχικό. Το δημοσίευμα, ανέφερε ότι το ποσό βρέθηκε σε δεσμίδες, σε ειδική κρύπτη, σε διώροφο σπίτι το οποίο ήταν ακατοίκητο, αλλά φρουρούνταν όλο το 24ωρο. Ακόμη, το δημοσίευμα της εφημερίδας έκανε λόγο για έφοδο περίπου 15 ατόμων το βράδυ της περασμένης Τρίτης, που ακινητοποίησαν τους ιδιωτικούς αστυνομικούς και έκαναν έλεγχο, κατά τον οποίο βρήκαν τα 19 εκατ. ευρώ.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε, ωστόσο, ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι πραγματοποίησε επιχείρηση στο συγκεκριμένο σπίτι. Στη λιτή ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"».


Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............