Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018

Νίκος Καραμανωλάκης : Ανάγκη άμεσης στήριξης στους πληγέντες αγρότες του Γούδουρα

Κοντά στους πληγέντες αγρότες του Γούδουρα βρέθηκε την Δευτέρα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Σητείας Νίκος Καραμανωλάκης. Μετά την επί τόπου επίσκεψη στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες που γνώρισαν την καταστροφική μανία υδροστρόβιλου, ο κ. Καραμανωλάκης, συναντήθηκε με τους αγρότες που είδαν την περιουσία τους να καταστρέφεται εν μία νυκτί.

Ο κ. Καραμανωλάκης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Σητείας Γιώργο Τσιφετάκη, τον πρόεδρο της ΑΕΣ Α.Ε Μανώλη Μαυρματάκη, όπως επίσης και με τον Ανταποκριτή του ΕΛΓΑ που ήρθε στην περιοχή για την εκτίμηση της ζημιάς.

«Οφείλουμε να στηρίξουμε τους πληγέντες αγρότες της περιοχής που, δυστυχώς δέχονται αλλεπάλληλα χτυπήματα τον τελευταίο καιρό. Οι άνθρωποι βρέθηκαν σε δεινή θέση και πρέπει να κινηθούμε άμεσα», δήλωσε ο κ. Καραμανωλάκης και συνέχισε: «Με την κήρυξη της περιοχής σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης ως πρώτο βήμα, μπορούμε να αιτηθούμε την οικονομική τους ενίσχυση με ένα έκτακτο βοήθημα, ενώ σημαντική θα ήταν και η ευνοϊκή μεταχείριση των τραπεζών σε αιτήματα χρηματοδότησης για την αποκατάσταση των θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων. Επίσης, ο Δήμος Σητείας, θα πρέπει να διερευνήσει κάθε δυνατότητα επιπλέον χρηματοδότησης για την περιοχή, με ανάλογο αίτημα προς το υπουργείο Εσωτερικών για παράδειγμα. Εμείς, θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατόν μέτρο πίεσης».
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............