Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

Θα είμαστε “Μαζί στο Αύριο” - της Βασιλείας Φραγκάκη

Θα είμαι υποψήφια με το συνδυασμό του Νίκου Καραμανωλάκη, για τον δήμο Σητείας γνωρίζοντας ότι:

- Τις τελευταίες δεκαετίες, χάριν πολιτικών σκοπιμοτήτων τσιμεντοποιήθηκαν μεγάλα τμήματα της περιοχής, χωρίς να προβλεφθούν ανοιχτοί και ελεύθεροι χώροι για τους πολίτες. Εντωμεταξύ, κάνουμε έργα βιτρίνας και ταυτόχρονα αφήνουμε να υποβαθμίζεται όλη η πόλη από την Πλαστήρα και πάνω, δημιουργώντας έτσι σοβαρές ανισότητες.
- Στην περιοχή μας βρίσκουν καταφύγιο αποτυχημένοι και επιτήδειοι σε πολλούς τομείς, όπως σε ανολοκλήρωτα έργα, με πολλά υποσχόμενους επιχειρηματίες που τελικά δεν υλοποιούν τίποτα με την ανοχή των τοπικών αρχών. Την ίδια στιγμή, αναζητούμε διαρκώς νέες επενδύσεις, ενώ αφήνουμε τον οικισμό ΣΟΕ στη μοίρα του, να σπαράζεται από φιλονικίες.
- Όσο δε για τα πολιτιστικά δρώμενα, αντικαθίστανται από φθηνό θέαμα που έχει γίνει δυστυχώς ο κανόνας τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας, με μικρές φωτεινές εξαιρέσεις.
Αυτοί οι λόγοι και πολλοί ακόμα, με ωθούν στην υποψηφιότητά μου, με το συνδυασμό του Νίκου Καραμανωλάκη, έναν άνθρωπο με ήθος, αξιοπρέπεια και καθαρότητα. Έναν άνθρωπο με τον οποίο είμαι πεπεισμένη ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για τον Δήμο Σητείας.
Βασιλεία Φραγκάκη
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 24.00 ΜΕ 02.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ