Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια επαναληπτική Γενική συνέλευση των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Φωτιάς Σητείας


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου η  ετήσια επαναληπτική Γενική συνέλευση των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Φωτιάς Σητείας πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο παλιό Δημοτικό Σχολείο του χωριού που έχει παραχωρηθεί προς χρήση στον σύλλογο. Η πρόεδρος του ΔΣ κα Παγίτσα Στιβακτάκη αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του συλλόγου κατά το 2018 (καθαρισμοί, κάλαντα, μουσική εκδήλωση Αυγούστου και διάφορες άλλες εκδηλώσεις και δράσεις) και έκανε εκτενή αναφορά στην ανακαίνιση του σχολείου που έγινε με έξοδα του συλλόγου, δωρεές μελών και φίλων του συλλόγου καθώς και του δήμου Σητείας που διέθεσε χρώματα για το βάψιμο. 


Η κα Στιβακτάκη ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βοήθησαν στην ανακαίνιση και ενημέρωσε ότι έχει εγκριθεί χρηματοδότηση ποσού € 25.000 από την Περιφέρεια Λασιθίου για την διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου ευχαριστώντας γι' αυτό την αντιπεριφεριάρχη Λασιθίου κα Πελαγία Πετράκη. Η ταμίας κα Μαρία Χούμη έκανε τον οικονομικό απολογισμό αναφέροντας τα έσοδα και τα έξοδα του 2018. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση επί προτάσεων για τις μελλοντικές εκδηλώσεις και δράσεις αλλά και τις χρήσεις που μπορεί να έχει το σχολείο, που πλέον είναι λειτουργικό και μπορεί να φιλοξενήσει διάφορες εκδηλώσεις, συναντήσεις και δράσεις.


Θερμά συγχαρητήρια στο Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου που συμβάλλουν στο έργο που έγινε το 2018 αλλά και όλα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την ανακαίνιση του σχολείου.


Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............