Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018

Σητεία επιστροφή στο μέλλον ( Νίκος Κουρουπάκης ) Η εκάστοτε δημοτική αρχή δεν κρίνεται από τις προθέσεις αλλά από το αποτέλεσμα.

Αγαπητοί/ες συνδημότες/ες, 
Η εκάστοτε δημοτική αρχή δεν κρίνεται από τις προθέσεις αλλά από το αποτέλεσμα. Δυστυχώς για τον τόπο, το αποτέλεσμα της παρούσας δημοτικής αρχής χαρακτηρίζεται αρνητικό. Περιορίστηκε σε μια απλή διαχείριση των τοπικών υποθέσεων. Δεν έβαλε μεγάλους στόχους που θα έδιναν προοπτικές προόδου για την περιοχή και θα ένωναν την κοινωνία με σκοπό τη διεκδίκηση τους. 


Ο ρυθμός επίτευξης των όποιων στόχων απέχει πολύ από αυτό που έχουν ανάγκη οι δημότες. Ποιες προτεραιότητες τέθηκαν και ποιο αποτέλεσμα πέτυχαν; Η δικαιολογία ότι τα χρόνια της δημοτικής αρχής συνέπεσαν με τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα δεν ευσταθεί αν δούμε τι γίνεται σε άλλους δήμους στη Κρήτη. 
Απέτυχε παταγωδώς ακόμη και σε θέματα που δεν χρειάζονται χρήματα. Πότε άλλοτε έχουμε ζήσει αποπομπές αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων και τόσο αρνητικό κλίμα στο Δημοτικό συμβούλιο, το κορυφαίο όργανο διοίκησης του δήμου; 
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον πως θα επιτύγχαναν τις απαραίτητες συγκλίσεις για τα μεγάλα θέματα του Δήμου; Αυτό το κλίμα θα εμπνεύσει νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα κοινά; Ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι από τη φύση του διεκδικητικός σε σχέση με την κεντρική εξουσία. Είναι απαράδεκτο η τοπική αυτοδιοίκηση να είναι μέρος κομματικών ή προσωπικών στρατηγικών. Ποτέ δεν το επιτρέψαμε όσο είχαμε την ευθύνη. Ποτέ δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε και να απαιτούμε όσα μας αξίζουν και όσα έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Ο συνδυασμός μας ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο Μέλλον θα φέρει ξανά την αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος για να πάμε με γρήγορους ρυθμούς, με σωστές προτεραιότητες, με αλλαγή του τρόπου διαχείρισης των τοπικών υποθέσεων και διεκδίκηση αναπτυξιακών στόχων για ένα καλύτερο μέλλον. 
Προφανώς δεν υπάρχουν μάγοι που θα αλλάξουν τη μοίρα του τόπου με μαγικά ραβδιά. Με όραμα, μεθοδικότητα, επιμονή, εργατικότητα και ενεργοποίηση των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου θα καταφέρουμε να αλλάξουμε την πορεία του τόπου. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι αδύνατο, το έχουμε πετύχει ξανά. 
Η πορεία μας στη διαχείριση των τοπικών υποθέσεων, μας δίνει τη δυνατότητα να σας κοιτάξουμε στα μάτια και να σας καλέσουμε να συμβάλετε δημιουργικά σε αυτή τη προσπάθεια. 
Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με Υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας. 
Το 2019 να είναι χρονιά επιτυχιών και προόδου του Δήμου μας!

ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο Μέλλον
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 24.00 ΜΕ 02.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ