Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018

Τα κάλαντα της Πρωτοχονιάς από τη Δημοτική Χορευτική Ομάδα Ιεράπετρας στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο


Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα με τη συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων έψαλλαν στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο το απόγευμα της  Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου τα μέλη της Δημοτικής Χορευτικής Ομάδας Ιεράπετρας. Τη Δημοτική Ομάδα Χορού, που απαρτίζεται από νέους και νέες της περιοχής και μικρά παιδιά,  συνόδευαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, ο Πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤ.Α.» του Δήμου Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Γεωργαλάκης και η χοροδιδάσκαλος κ. Αικατερίνα Βαγγέλα.Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχαρίστησε τα μέλη της Δημοτικής Ομάδας Χορού Ιεράπετρας και συνεχάρη τη Δημοτική Αρχή για τη λειτουργία της Χορευτικής Ομάδας για την εκμάθηση των παραδοσιακών κρητικών χορών και τη διάσωση και προβολή της μουσικοχορευτικής και γενικότερα της πολιτιστικής μας παράδοσης.
Τέλος, ο Σεβασμιώτατος μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του για χρόνια πολλά και ευλογημένο το επί θύραις νέο έτος, μοίρασε σε όλους ημερολόγια της Ιεράς Μητροπόλεως του έτους 2019.

Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............