Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

Kοπή Βασιλόπιτας στις εταιρείες «Βιοκαλλιεργητές Σητείας» και «Κτήμα Τοπλού»


Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Γευσιγνωσίας των εγκαταστάσεων του οινοποιείου της Μονής Τοπλού ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτατων εταιρειών «Κτήμα Τοπλού Α.Ε.» και «Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α.Ε.».


Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε εγκάρδια χρόνια πολλά και καλή επιτυχία στο έργο των δύο εταιρειών, με την προστασία και βοήθεια της Παναγίας της Ακρωτηριανής και του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Επίσης, εξήρε τον μεγάλο ζήλο και το μεράκι των στελεχών και του προσωπικού, που άοκνα και συστηματικά εργάζονται για τη βιολογική καλλιέργεια, την παραγωγή και οινοποίηση του βιολογικού κρασιού, την απόσταξη της τσικουδιάς, την τυποποίηση και εμπορία του ελαιόλαδου, προϊόντα που διατίθενται στην τοπική και τη διεθνή αγορά, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην περαιτέρω ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.


Στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας παρέστησαν ο Ηγούμενος της Μονής, Πανοσιώτατος Αρχιμ. Φιλόθεος Σπανουδάκης, τα Μέλη του Δ.Σ., τα στελέχη και οι εργαζόμενοι των δύο εταιρειών. 
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............