Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

Νέο έργο αθλητικών υποδομών: 395.000€ για την αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου «ΜΑΡΚΟΣ ΦΩΝΙΑΔΑΚΗΣ»

Eξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση ύψους 395.000€ για τον Δήμο Ιεράπετρας για την αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου «ΜΑΡΚΟΣ ΦΩΝΙΑΔΑΚΗΣ».
Η παρούσα Δημοτική Αρχή εκπόνησε την μελέτη και κατέθεσε την ολοκληρωμένη πρόταση στις 01.06.2018 για το εν λόγω έργο, ενέργειες οι οποίες οδήγησαν στην έγκριση της χρηματοδότησης.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:
«Σε μία περίοδο προεκλογικών αναταραχών στη τοπική Αυτοδιοίκηση στη Δημοτική μας παράταξη «Ιεραπετρα νέα πορεία» δεν υπάρχει αποπροσανατολισμός.
Ακολουθούμε τον προγραμματισμό μας με συστηματικότητα και μεθοδικότητα θέτοντας προτεραιότητα την πρόοδο του Δήμου της Ιεράπετρας, συντάσσοντας μελέτες, διεκδικώντας χρηματοδοτήσεις και υλοποιώντας έργα.
Το Κλειστό γυμναστήριο «ΜΑΡΚΟΣ ΦΩΝΙΑΔΑΚΗΣ», μετά τις πολλαπλές παρεμβάσεις από τον Δήμο Ιεράπετρας και την τοποθέτηση νέων ηλεκτρονικών πινακίδων αποτελεσμάτων, αναβαθμίζεται πλέον πλήρως με εργασίες που έχουν ως στόχο να προσφέρουν ποιοτικότερες συνθήκες στους αθλητές, τα αθλητικά σωματεία και τα σχολεία και δίνουν τη δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.  
Ευχαριστώ τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό και τον βουλευτή Λασιθίου κ. Μανώλη Θραψανιώτη για τη στήριξη στην πορεία των προσπαθειών και των διεκδικήσεών μας.
Μένοντας αφοσιωμένοι στο έργο μας, που συνεχίζεται αδιάλειπτα, και ανταποκρινόμενοι στις πάγιες ανάγκες των δημοτών μας καταφέραμε με συνέπεια να κάνουμε πραγματικότητα τις επιδιώξεις μας.»
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 24.00 ΜΕ 02.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ