Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Νίκος Ηγουμενίδης: «Το διακύβευμα των επόμενων εκλογών αφορά το ίδιο το μέλλον της χώρας»

Με άρθρο-παρέμβαση σε εφημερίδα της Κρήτης ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης απαντά για το διακύβευμα των επόμενων εκλογών σημειώνοντας ότι «βρισκόμαστε μπροστά στην πιο μεγάλη μάχη - την ανοιχτή μάχη για τις εθνικές εκλογές - για το μέλλον και την αξιοπρέπεια της χώρας και πάμε για να την κερδίσουμε», προσθέτοντας ότι «το διακύβευμα των επόμενων εκλογών αφορά στο ίδιο το μέλλον της χώρας».Απαντώντας ο ίδιος στο ερώτημα «γιατί ναι στον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές» τονίζει μεταξύ άλλων: «Γιατί οι θυσίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες και επιβάλλεται να συνεχίσουμε και να εντείνουμε την προσπάθεια της εξόδου από την κρίση με την κοινωνία όρθια, αφήνοντας οριστικά πίσω τον κίνδυνο της οικονομικής χρεοκοπίας. Γιατί πρέπει να υψωθεί τείχος στην «μνημονιακή ατζέντα» των πολιτικών της λιτότητας».

Επιπλέον, υπογραμμίζει ότι το ισχυρό κοινωνικό κράτος είναι στον πυρήνα του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει με έμφαση την ισότιμη, καθολική και χωρίς διακρίσεις πρόσβαση όλων σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Αναφερόμενος στη σημασία των επερχόμενων εκλογών και στις δεσμεύσεις του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει «την συνέχεια της προσπάθειάς μας να κρατήσουμε το δημόσιο σύστημα υγείας όρθιο, λειτουργικό και κυρίως προσβάσιμο σε όλους τους πολίτες. Κόντρα στην επιδίωξη της Νέας Δημοκρατίας, να εκχωρήσει ζωτικό χώρο του ΕΣΥ στον επιχειρηματικό και κρατικοδίαιτο ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα».

Ο Νίκος Ηγουμενίδης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ηρακλείου, σημειώνει χαρακτηριστικά: «Το ξέρουν και οι πέτρες ότι η μείωση μισθών, η μείωση προσωπικού στα σχολεία και τα νοσοκομεία, η  αύξηση τιμών σε βασικά είδη όπως τα φάρμακα είναι στην «κρυφή» ή «φανερή» ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας».
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 24.00 ΜΕ 02.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ