Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

Οι αποφάσεις του συνδυασμού ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ για την θέση του στο νέο δημοτικό συμβούλιο Σητείας

Ως Δημοτική Ομάδα Του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» συνεδριάσαμε τη Πέμπτη 20/6/2019 και ομόφωνα αποφασίσαμε  τα εξής:
  1. Θα τιμήσουμε τη θέση που μας εμπιστεύτηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο οι πολίτες. Ο ρόλος της Αντιπολίτευσης είναι ιδιαίτερα σημαντικός στη δημοκρατία. Έχουμε ήδη την εμπειρία, γνωρίζουμε τα προβλήματα του τόπου και θα συμβάλλουμε- όσο περνάει από το χέρι μας- στην προώθηση και επίλυσή τους.
  2. Θα στηρίξουμε την όποια προσπάθεια της νέας Δημοτικής Αρχής που θα έχει στόχο την πρόοδο του τόπου. Η επόμενη χρονιά θα είναι περίοδος προσαρμογής της νέας Δημοτικής Αρχής στα καθήκοντά της για αυτό και εμείς Θα δείξουμε κατανόηση και ανοχή σε τυχόν λάθη, αδυναμία και παραλείψεις. Εννοείτε ότι η περίοδος χάριτος δεν θα επιμηκυνθεί.
  3. Η ομάδα θα παραμείνει συμπαγής, πιστή στις αρχές της όπως αυτές εκφράστηκαν στο προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού και σε αυτή τη βάση θα συζητήσει οποιαδήποτε προοπτική συνεργασίας αποκλείοντας όμως  μεμονωμένες συνεργασίες.
  4. Δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι κακώς εμπλέκονται τα κόμματα στη τοπική αυτοδιοίκηση. Η ικανότητα, η εντιμότητα, το ήθος και η εργατικότητα δεν έχουν σχέση με πολιτικές αποχρώσεις που πρέπει κάποτε να σταματήσουν να είναι κριτήριο επιλογής. Εμείς ως συνδυασμός και ως Δημοτική Ομάδα σεβόμαστε τη πολιτική διαδρομή του καθενός, είμασταν όμως και παραμένουμε εντελώς ανεξάρτητοι, πράγμα που αποδείξαμε προεκλογικά με τη στάση μας. Κινητήρια  δύναμη μας αποτελεί μονάχα  η αγάπη για τον τόπο μας και έτσι θα πορευτούμε.
«ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ»

Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 24.00 ΜΕ 02.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ