Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Ενέργειες αποκατάστασης των βλαβών σε γεωτρήσεις του δήμου Σητείας

Η υπηρεσία άρδευσης του Δήμου Σητείας ενημερώνει του συνδημότες για τις ενέργειες αποκατάστασης των βλαβών σε γεωτρήσεις . Στην τ.κ. Μέσα Μουλιανών έγιναν παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της βλάβης στην κύρια γεώτρηση της κοινότητας ενώ δόθηκε σε χρήση άμεσα η δεύτερη γεώτρηση της περιοχής για να καλυφθούν οι ανάγκες ύδρευσης . 

Στην τ.κ. Έξω Μουλιανών , η υπηρεσία προχωρεί στην αποκατάσταση βλάβης του αντλητικού συγκροτήματος . Στην τ.κ. Μυρσίνης άμεσα θα δοθεί σε χρήση η αποκατασταθείσα γεώτρηση. Παράλληλα έγιναν ενέργειες 

Στην τ.κ. Λιθινών σε βλάβες τριών υπογείων δικτύων άρδευσης . Επιπρόσθετα η υπηρεσία εκπονεί την μελέτη για την αξιοποίηση της παραχωρηθείσας γεώτρησης από την ΔΕΥΑ στην περιοχή Χαλέπα και την αποκατάσταση του δικτύου στο Κεφαλοβρύση της τ.κ. Χαμεζίου.Η διαχείριση του υδάτινου δυναμικού του δήμου Σητείας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα ως αγαθό για την βελτίωση της παραγωγικής δυνατότητας , ενώ παράλληλα κινούμαστε στην λογική της αυστηρής διαφύλαξης του ως πηγή ζωής.


Ο Αντιδήμαρχος Σητείας
Λεωνίδας Τερζής
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 22.00 ΜΕ 24.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ