Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

Στηρίζουμε και ενισχύουμε κάθε τουριστική επένδυση μικρή ή μεγάλη, που σέβεται το περιβάλλον και τη φυσιογνωμία της περιοχής - του Γιώργου Ζερβάκη

Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, αποφασίσαμε σαν συνδυασμός να επικεντρωθούμε στη δική μας προεκλογική προσπάθεια και τον προγραμματικό μας λόγο. Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται συστηματική προσπάθεια με ανυπόστατες και παραπλανητικές αναφορές συκοφάντησης και αλλοίωσης των προγραμματικών μας θέσεων και αναφορών σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη του τόπου. 


Έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Στηρίζουμε και ενισχύουμε κάθε τουριστική επένδυση μικρή ή μεγάλη, που σέβεται το περιβάλλον και τη φυσιογνωμία της περιοχής. Η σύνδεση της επισκεψιμότητας με τον πρωτογενή τομέα και η στόχευση σε πολυθεματικές μορφές τουρισμού θα δημιουργήσει τις ευνοϊκότερες συνθήκες βιώσιμης ανάπτυξης, ενίσχυση της απασχόλησης, και ευημερίας για όλους. Επικεντρωμένοι σε αυτή την κατεύθυνση και λογική, συγκροτήσαμε ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται συν τοις άλλοις από καταξιωμένους και επιτυχημένους επαγγελματίες του Τουρισμού, απόλυτους γνώστες της τοπικής και Διεθνούς πραγματικότητας. Η προσπάθεια δημιουργίας εσφαλμένων εντυπώσεων, μέσω επιλεκτικών και παραπλανητικών ειδήσεων, παραπέμπει σε ξεπερασμένες μεθόδους και δυστυχώς χαρακτηρίζει τους εμπνευστές τους.ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΗΤΕΙΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ»
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 22.00 ΜΕ 24.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ