Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

Συγχαρητήριες επιστολές προς τους δύο εκλεγέντες βουλευτές Λασιθίου Μανόλη Θραψανιώτη και Γιάννη Πλακιωτάκη έστειλε η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη,

Συγχαρητήριες επιστολές προς τους δύο εκλεγέντες βουλευτές Λασιθίου Μανόλη Θραψανιώτη και Γιάννη Πλακιωτάκη έστειλε η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη, ευχόμενη μια εποικοιδομητική θητεία.

Αναλυτικότερα:
Συγχαρητήρια επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη
Αξιότιμε κ. Υπουργέ
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχές μου για κάθε επιτυχία επί τη ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων σας, ως Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και να σας ευχηθώ μια γόνιμη , δημιουργική και εποικοδομητική θητεία.

Σας εύχομαι παράλληλα δύναμη και υγεία ώστε να φέρετε εις πέρας το δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε .Είμαι βέβαιη ότι με συνέπεια και υπευθυνότητα θα ανταποκριθείτε στα υπουργικά σας καθήκοντα.
Προσβλέπω σε μια άριστη συνεργασία για το καλό του Λασιθίου και των κατοίκων του.

Συγχαρητήρια επιστολή στον Βουλευτή Λασιθίου Μανώλη Θραψανιώτη

Αγαπητέ κ. Θραψανιώτη
Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Σας εύχομαι από καρδιάς ,καλή ,επιτυχημένη και δημιουργική θητεία αλλά και δύναμη και υγεία . Είμαι βέβαιη πως μέσα από την άσκηση του κοινοβουλευτικού σας έργου θα συμβάλλετε αποφασιστικά στην προώθηση σημαντικών ζητημάτων που αφορούν το Λασίθι και τους κατοίκους του.
Προσβλέπω σε μια άριστη συνεργασία ώστε ο καθένας από τη θέση ευθύνης που κατέχει, να συμβάλλει για την ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας .
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 22.00 ΜΕ 24.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ