Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Μήνυμα Δημάρχου Σητείας για την έναρξη της νεας σχολικής χρονιάς

Ως νέα Δημοτική Αρχή απευθυνόμαστε σήμερα στο σύνολο της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου μας, στέλνοντας τις ευχές μας για μια παραγωγική, δημιουργική και αποτελεσματική σχολική χρονιά.
Στους εκπαιδευτικούς που στελεχώνουν τις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του δήμου μας ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία, υπενθυμίζοντας τους πως θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια για την ευόδωση του εκπαιδευτικού τους έργου και συνάμα διαθέσιμοι για κάθε είδους συνεργασία που μπορεί να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας τους.Στους μαθητές μας ευχόμαστε μια σχολική χρονιά γεμάτη πρόοδο, γνώση, όνειρα και ελπίδες, μα πάνω από όλα να εκπληρώσουν με επιτυχία τους προσωπικούς τους στόχους.
Κι ακριβώς επειδή τα παιδιά μας είναι το μέλλον και η ελπίδα αυτού του τόπου, είναι υποχρέωση και θέληση μας να αφουγκραστούμε τους προβληματισμούς και τις ανάγκες τους.
Τέλος στους γονείς να ευχηθούμε να εφοδιαστούν με υπομονή, δύναμη, επιμονή και πίστη για να καμαρώσουν τα αποτελέσματα της προσπάθειας των παιδιών τους.
Εμείς ως Δημοτική Αρχή με τις υπηρεσίες και το προσωπικό του Δήμου μας, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε τις κατάλληλες και ασφαλείς συνθήκες ώστε να πραγματωθούν όλα τα παραπάνω.


Καλή Σχολική Χρονιά σε Όλες και Όλους.


Δήμαρχος Σητείας

Γιώργος Ζερβάκης
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 22.00 ΜΕ 24.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ