Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020

Η ευλογία της Βασιλόπιτας των Δομών της Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ιεράπετρας.

Το πρωί της Τρίτης 28 Ιανουαρίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα των Δομών της Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ιεράπετρας (Κέντρο Απασχόλησης Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.), Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι») του Δήμου Ιεράπετρας, σε μια όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στον κατάμεστο από Ηλικιωμένους χώρο του Κ.ΑΠ.Η.


Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους εργαζομένους, και ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους-τροφίμους των παραπάνω Δομών, με τη χάρη και την ευλογία του Θεού. Απευθυνόμενος στους γέροντες και τις γερόντισσες τόνισε ότι διανύετε την περίοδο της τρίτης ηλικίας της ζωής σας, δηλαδή την καλύτερη περίοδο της ζωής σας, αφού έχετε αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία ζωής, απαραίτητη για όλους τους νεώτερους. 
Παρέστησαν η υπεύθυνη των Δομών Πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» κ. Μαρία Σακαδάκη-Μπαχλιτζανάκη, η οποία και χαιρέτισε, ευχόμενη υγεία και κάθε βοήθεια προς τους εργαζομένους και τους ωφελουμένους, η Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη και η δημοτική σύμβουλος κ. Ελένη Βλάσση, το προσωπικό και εξυπηρετούμενοι και των τριών Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ιεράπετρας.
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 22.00 ΜΕ 24.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ