Κυριακή, 24 Μαΐου 2020

Στη σύλληψη ενός 64χρονου ημεδαπού, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής , στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σητείας, για παράβαση του νόμου 4139/2013 ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών”, καθώς και για παράβαση του Ν. 2168/1993 ”περί όπλων”. Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, κατά τη διάρκεια νομότυπης έρευνας που πραγματοποιήθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής στην οικία του ανωτέρω, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 64χρονος, ο οποίος βρέθηκε να κατέχει τα εξής: σαράντα τέσσερα γραμμάρια (44gr) μεικτού βάρους αποξηραμένης κάνναβης, εξακόσιοι οκτώ (608) σπόροι κάνναβης, ένα τόξο με οκτώ μεταλλικά βέλη και ένα κινητό τηλέφωνο. Από το Λιμεναρχείο Σητείας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω ανευρεθέντα.

Στη σύλληψη ενός 64χρονου ημεδαπού, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής , στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σητείας, για παράβαση του νόμου 4139/2013 ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών”, καθώς και για παράβαση του Ν. 2168/1993 ”περί όπλων”.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, κατά τη διάρκεια νομότυπης έρευνας που πραγματοποιήθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής στην οικία του ανωτέρω, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 64χρονος, ο οποίος βρέθηκε να κατέχει τα εξής:
  • σαράντα τέσσερα γραμμάρια (44gr) μεικτού βάρους αποξηραμένης κάνναβης,
  • εξακόσιοι οκτώ (608) σπόροι κάνναβης,
  • ένα τόξο με οκτώ μεταλλικά βέλη και
  • ένα  κινητό τηλέφωνο.
Από το Λιμεναρχείο Σητείας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω ανευρεθέντα.
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 22.00 ΜΕ 24.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ