Τρίτη, 5 Μαΐου 2020

Αναλυτικοί όροι φανερού πλειοδοτικού διαγωνισμού εκμίσθωσεως ακινήτου κατάλληλου για επαγγελματική εκμετάλλευση (Εστιατόριο-Καταλύματα), ιδιοκτησίας Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής Παναγίας Ακρωτηριανής Τοπλού Σητείας.

Η Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Ακρωτηριανής Τοπλού Σητείας προκηρύσσει φανερό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση του μετοχίου Βάι, παραδοσιακού οικισμού συνολικού εμβαδού 586,25 τ.μ., που αποτελείται από δύο κτίρια εκ των οποίων το πρώτο κτίριο είναι εστιατόριο εμβαδού 173,10 τ.μ. και το δεύτερο περιλαμβάνει επτά (7) επιπλωμένα διαμερίσματα, τα οποία χρησιμοποιούνται ως τουριστικά καταλύματα, συνολικού εμβαδού 413,00 τ.μ., και βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή πριν το φοινικόδασος Βάι επί της Επαρχιακής οδού Σητείας - Βάι της κτηματικής περιφέρειας της Δημοτικής Ενότητας Ιτάνου του Δήμου Σητείας. 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020, από 14:00΄ μ.μ. έως 16:00΄ μ.μ. στα γραφεία της Ιεράς Μονής Τοπλού, ενώπιον του Ηγουμενοσυμβουλίου. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τέσσερα (4) χρόνια, με έναρξη από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μίσθωσης και με δικαίωμα ανανεώσεως για μια επιπλέον τετραετία. Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτερο μηνιαίο μίσθωμα) ορίζεται το ποσό των οκτακοσίων πενήντα Ευρώ (850,00 €) μηνιαίως. Οι αναλυτικοί όροι συμμετοχής αναγράφονται στην υπ’ αριθ. πρωτ. 30/4.5.2020 αναλυτική προκήρυξη του Ηγουμενοσυμβουλίου της Ιεράς Μονής Παναγίας Ακρωτηριανής Τοπλού Σητείας, η οποία έχει αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Ι. Μονής και στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας www.imis.gr.  
ΕΚ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Ι. ΜΟΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΝΗΣ ΤΟΠΛΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ
Η μονή Ακρωτηριανής Τοπλού - Το φρούριο Καζάρμα - Το φοινικόδασος του Βάι ............. ............. .............
Παρακολουθήστε ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Δ. Σητείας

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Αεροδρόμιο Σητείας στο facebook ............. Πωλούνται στην Σητεία στο facebook .............

Πρώτιστος το υπηρετείν

.............

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

............. .............

"/>

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 22.00 ΜΕ 24.00

.........

ΔΗΜΟΦΙΛΗ